Evaluarea Inteligentei emotionale

Pentru cine

Pentru liceeni cu vârsta peste 16 ani pentru care se instrumentează cu personal specializat (psihologi atestați) testul de evaluare a inteligentei emotionale.

De ce

În perspectiva unei mai bune cunoasteri de sine, a constientizarii propriilor aptitudini interpersonale, intrapersonale, adaptabilitate, a managementul stresului si a starii generale de bine. Totodata, rezultatele evaluarii pot fi corelate cu aspiratiile vocationale ale persoanei evaluate pentru alegerea unui drum profesional in concordanta cu profilul adolesecentului.

Cum

Folosind un test international avizat de Colegiul Psihologilor din România si normat pe populatie romaneasca.

Detalierea procesului de evaluare:

  • o întâlnire de cca. 1,5 ore a fiicei/fiului dvs. însoțit de părinți/părinte cu unul din psihologii Yourway, care va instrumenta dosarul;
  • evaluarea pe suport hârtie în prezența psihologului sau online pe baza instrucțiunilor și a codului de acces primit de la psiholog prin email;
  • interpretarea și redactarea raportului de către psiholog în termen de max. 2 săptămâni de la introducerea datelor în sistem;
  • întâlnirea de feedback, prezentarea raportului, concluzii și consiliere cu durata de 1 oră.

Cu cine va lucra copilul dumneavoastră

Echipa Yourway Counseling dedicată copiilor și adolescenților este formată din psihologi cu exeperienta de minim 5 ani în relația cu minorii dar și domeniul resurselor umane, certificați pe instrumentarea testelor pentru care Yourway Counseling detine licențelor de practică.

Pentru ce

Util în explorarea posibilităților de evoluție in viata personala din perspectiva inteligentei emotionale, dar si in cariera, cu aplicabilitate în mediile în care sunt luate aceste decizii.

Rezultatele evidențiate de test se refera la potentialul de performanta, mai degraba decât la performanta în sine (adica mai degraba potentialul de a reusi decât reusita în sine). Evaluarea poate fi utilizata într-o multitudine de medii în care este necesara evaluarea inteligentei emotionale si a potentialului de dezvoltare a acesteia, printre care medii organizationale, educationale, orientarea in cariera.

Consiliere

Tanarul va fi sustinut in a-si descoperi potentialul de dezvoltare in planul inteligentei emotionale si in a gasi metodele cele mai potrivite de a-l pune in practica sau de a-l imbunatati.

Rezultatele obtinute pot fi coroborate cu alte instrumente de evaluare (evaluare vocationala, a inteligentei cognitive) pentru a crea un tablou complex al tanarului evaluat si pentru a-l ajuta pe acesta sa ia cele mai bune decizii in plan academic si profesional.