Testare în vederea maximizării rezultatelor

Pentru cine

Pentru școlari în ciclul primar și gimnazial, dar si liceal cu vârsta între 8 și 18 ani, pentru care se instrumentează cu personal specializat (psihologi atestați) testul de evaluare a abilităților.

De ce

Scopul aplicarii instrumentului este de a detecta diferențele individuale pe care elevii le transpun în preferințele lor, în temperament și în stilurile personale.
Ajută la identificarea modalităților în care elevii preferă să obțină îndrumare, să adune și să asimileze informații, să ia decizii și să se orienteze în activitățile zilnice.

Cum

Folosind un test avizat de Colegiul Psihologilor din România.

Detalierea procesului de evaluare:

  • o întâlnire de cca. 1,5 ore a fiicei/fiului dvs. însoțit de părinți/părinte cu unul din psihologii Yourway, care va instrumenta dosarul;
  • evaluarea pe suport hârtie în prezența psihologului sau online pe baza instrucțiunilor și a codului de acces primit de la psiholog prin email;
  • interpretarea și redactarea raportului de către psiholog în termen de max. 2 săptămâni de la introducerea datelor în sistem;
  • întâlnirea de feedback, prezentarea raportului, concluzii și consiliere cu durata de 1 oră.

Cu cine va lucra copilul dumneavoastră

Echipa Yourway Counseling dedicată copiilor și adolescenților este formată din psihologi cu exeperienta de minim 5 ani în relația cu minorii dar și domeniul resurselor umane, certificați pe instrumentarea testelor pentru care Yourway Counseling are licență de practică.

Pentru ce

Evidențiind preferințele temperamentale, testul arată modul în care elevii:

  • învață;
  • iau decizii;
  • sunt motivați;
  • se evaluează pe ei și pe ceialți.

Consiliere

Prin rezultatele obținute, profesorii, familia și prietenii pot crea mediul, ambianța în care elevii pot acționa fără efort și eficient.

Toate aceste abilități sunt modificabile, ceea ce conferă un avantaj pentru cei care aleg să aplice testul la vârste mici (ciclul primar).

În functie, pe de o parte de efortul și dorința personală, atât ale copilului cât și ale adulților, iar pe de altă parte de oportunități și susținere, copiii pot dobândi o gamă largă de calități, abilități și aptitudini.

Completeaza campurile de mai jos pentru a te inscrie la atelier.

Nume Parinte
Prenume Parinte
Email
Telefon
Nume Copil / Adolescent
Prenume Copil / Adolescent
Data Nasterii Copil
Serviciul ales
Data programarii
Ora programarii
Plata
Comentarii